Machine vertaling door Microsoft Translator|Beschikbare talen: ....................

We zijn Specialisten in Rover K-Series motoren. Mijn prachtige man, Nobert, is het belangrijkste brein achter de steekringsleutels (hoewel hij graag te denken van zichzelf als de brawn, hij houdt me laten zien hoe goed de ontwikkeling van zijn spieren!). Wat het probleem met een Rover K-Series motor, Nobert is degene die kan repareren – hij heeft zijn hoofd onder een motorkap hele dag elke dag, en wat hij niet weet over een Rover K-Series motor dat ik ben zeker niet waard het het weten is. Wat mij betreft, Sue, Nou, ik ben hier om te tellen het geld – wat een moeilijke taak heb ik – hoewel Nobert niet te zeker hoe goed is ik ben bij het aangezien hij beweert dat ik besteden het sneller dan ik graaf het!!!

Wij zijn een klein bedrijf opererend vanuit onze eigen achtertuin (hoewel het is een zeer grote tuin – dat is waarom het gazon doet niet zo vaak als het zou moeten krijgen gemaaid!) We hebben niet een fancy showrooms of kantoren. Dus Als u willen zou komen en ons gewoon geef ons een seintje zien, wij zijn niet beperkt tot openingstijden dus zelfs op de avonden en weekenden u welkom bent; Laat ons weten wanneer u zou willen komen en wij zullen doen wat we kunnen om hier te zijn.

Wat wij willen is tevreden klanten. Al onze voertuigen worden gebruikt Freelanders, Rovers en MG ’ s en we proberen ons best om hen in grote mechanische voorwaarde (goed Nobert doet, ik ben niet veel gebruik ik ben bang!). Het is niet mogelijk voor ons om te testen rijden al onze voertuigen voor grote lengtes van tijd, dus als u een voertuig van ons koopt en vinden dat er een probleem dat we hebben niet ingaan op dan alles wat u hoeft te doen is geef ons een seintje en we zullen ons uiterste best om te sorteren het uit voor u doen. Ook als u een reparatie gedaan door ons hebben en vinden er is een probleem, enkel geef ons een seintje en we zullen het uitzoeken.

Uw voertuig doet niet rijden als je het nodig hebt gerepareerd dan bieden wij dat een delivery service vanaf slechts £1,50 per mijl een manier vanuit onze basis hier in IP26 4RH berekend.

Als er iets wat in het bijzonder is dat u op zoek bent naar en af het hier vondst schuin dan gelieve te doen Geef ons een seintje op 0780 9575 421, alleen de kippen beet, we niet!

Copyright by uw bedrijf | Uw auteursrecht informatie hier invoegen