Machine vertaling door Microsoft Translator|Beschikbare talen: ....................

Adres:

Glebewood Lodge,
Brandon Road,
Methwold,
Norfolk, IP26 4RH,
Verenigd Koninkrijk

Raadpleeg de sectie 'How to find us' hieronder voor details van hoe om te reizen naar ons.

Telefoon:

Aanklagen op 0780 9575 421 of Nobert 0788 9936 364

E-mail:

Sue@roverkseries.com
nobert@roverkseries.com

Als alternatief, als u ondersteuning nodig of een vraag, feedback of suggestie hebt, kunt u het onderstaande formulier om ons te contacteren.

[contact-formulier 1 "contactus"]

Hoe vindt u ons

Wij zijn gevestigd in Norfolk, East Anglia, ongeveer 1,5 uur van Londen, 2 uur van Birmingham en 3,5 uur van Manchester. Houd er rekening mee dat we niet zijn een garage of een showroom zodat als u te wenst komen en Bekijk onze voertuigen Bel ons eerst om te maken een afspraak-op deze manier u zal worden gegarandeerd dat zullen we in!

Krijgen van ons met de auto:

Ons adres is Glebewood Lodge, Brandon Road, Methwold, Norfolk, IP26 4RH – Zie de kaart hieronder. Houd er rekening mee dat een satelliet navigator u naar een garage op de weg van ons en niet direct aan onze deur brengt. We zijn direct tegenover de Premier Foods fabriek ongeveer 100 meter van de garage richting Brandon. Als u zou willen controleren dan de huidige verkeerssituatie Klik hier.
Grotere kaart weergeven

Krijgen van ons met de trein:

Onze dichtstbijzijnde treinstation is Brandon (uit Londen u moeten zou krijgen een trein van Kings Cross of Liverpool Street naar Cambridge, dan overstappen op de trein van de Norwich afstappen op Brandon). U kunt ook Downham Market is niet te ver weg en dit heeft een directe trein vanaf London Kings Cross naar het. Als u ons vertellen wat tijd en het station u reist op zullen we er u afhalen.

Krijgen van ons door Coach:

Onze dichtstbijzijnde busstation is Wirral (Bromborough). Als u ons welke tijd u zijn aankomst wij zullen er vertellen te halen u op.

Krijgen van ons door de lucht:

Ja, geloof het of niet, hebben we mensen komen uit het buitenland specifiek om te kopen een van onze voertuigen of reparaties hebben gedaan! Dus als je vliegt onze dichtstbijzijnde luchthaven Stansted is, vanaf daar zou u een trein naar Cambridge, dan overstappen op de trein van de Norwich op Brandon afstappen. Als u ons welke tijd u zijn aankomst wij zullen er vertellen te halen u op.

Copyright by uw bedrijf | Uw auteursrecht informatie hier invoegen