Αυτόματη μετάφραση από Microsoft Translator|Διαθέσιμες γλώσσες: ....................

Είμαστε Ειδικοί στις μηχανές σειράς Rover K. Υπέροχο σύζυγό μου, Nobert, είναι οι κύριες εγκέφαλοι πίσω από τα κλειδιά (αν και του αρέσει να σκέφτομαι τον εαυτό του ως τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αυτός κρατά μου δείχνει πόσο καλά τους μυς του αναπτύσσονται!). Όποια και αν είναι το πρόβλημα με μια μηχανή σειράς K Rover, Nobert είναι αυτό που μπορώ να το φτιάξω-έχει το κεφάλι του κάτω από ένα καπό όλη μέρα κάθε μέρα, και τι δεν ξέρει για μια μηχανή Rover K σειρά είμαι βέβαιος ότι δεν είναι άξιος. Όσο για μένα, Sue, λοιπόν, είμαι εδώ για να μετρήσετε τα χρήματα-τι ένα δύσκολο έργο που έχω-αν και Nobert του πόσο καλή όχι πάρα πολύ σίγουρος είμαι σε αυτό δεδομένου ότι ισχυρίζεται ότι ξοδεύω γρηγορότερα από ό, τι μετράνε αυτό!!!

Είμαστε μια μικρή επιχείρηση που λειτουργεί από την δική μας αυλή (αν και είναι ένα πολύ μεγάλο κήπο-γι ' αυτό και το γκαζόν δεν πάρει θερίζονται όσο συχνά θα έπρεπε!) Δεν έχουμε οποιαδήποτε φανταχτερά εκθεσιακούς χώρους ή γραφεία. Έτσι Εάν θα επιθυμούσατε να έρθει και να μας δει απλά να μας δώσει μια κλήση, δεν είμαστε περιορίζεται σε ώρες λειτουργίας έτσι ώστε ακόμη και για τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα που είστε ευπρόσδεκτοι? Ξέρτε όταν θα θέλατε να έρθει και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να είναι εδώ.

Αυτό που θέλουμε είναι ευχαριστημένοι πελάτες. Όλα τα οχήματα μας είναι χρησιμοποιούνται Freelanders, Rovers και MG ’ s και μπορούμε να προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό για να τους πάρει σε άριστη μηχανική κατάσταση (Nobert καλά κάνει, δεν είμαι πολύ της χρήσης φοβάμαι!). Δεν είναι δυνατό για μας να δοκιμάσουν το αυτοκίνητο όλα τα οχήματα μας για μεγάλα χρονικά διαστήματα, έτσι αν έχετε αγοράσει ένα όχημα από μας και να διαπιστώσετε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που μας δεν αναφερθώ σε τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας δώσει μια κλήση και θα κάνουμε το παν για να ταξινομήσετε αυτό έξω για σας. Επιπλέον, εάν έχετε μια επισκευή έγινε από εμάς και να βρει εκεί είναι ένα πρόβλημα, απλά να μας δώσει μια κλήση και θα θα το λύσουμε.

Αν οδηγείτε το όχημά σας και θα πρέπει να επισκευαστεί, τότε μπορούμε να προσφέρουμε μια υπηρεσία παράδοσης από μόλις £1,50 ανά μίλι να υπολογιστεί ένας τρόπος από τη βάση μας, εδώ, στο 4ο IP26.

Αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα ότι ψάχνετε και δεν μπορώ να το βρείτε εδώ παρακαλώ κάντε Δώστε μας μια πρόσκληση για 0780 9575 421, μόνο το δάγκωμα κοτόπουλα, δεν το κάνουμε!!!

Πνευματικά δικαιώματα από την εταιρεία σας | Εισαγωγή σας πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων εδώ