Αυτόματη μετάφραση από Microsoft Translator|Διαθέσιμες γλώσσες: ....................

Διεύθυνση:

Glebewood Lodge,
Brandon Road,
Methwold,
Νόρφολκ, IP26 4RH,
Ηνωμένο Βασίλειο

Ανατρέξτε στην ενότητα "Πώς να μας βρείτε" παρακάτω για λεπτομέρειες του πώς να ταξιδέψετε μαζί μας.

Τηλέφωνο:

Μηνύσει σχετικά 0780 9575 421 ή Nobert 0788 9936 364

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Sue@roverkseries.com
nobert@roverkseries.com

Εναλλακτικά, εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε υποστήριξη ή έχετε κάποια ερώτηση, ανατροφοδότηση ή πρόταση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[Επικοινωνία-έντυπο 1 "contactus"]

Πώς θα μας βρείτε

Βρισκόμαστε στο Norfolk, East Anglia, περίπου 1,5 ώρες από Λονδίνο, 2 ώρες από το Μπέρμιγχαμ και 3.5 ώρες από το Μάντσεστερ. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν είμαστε ένα γκαράζ ή ένα εκθεσιακό χώρο έτσι εάν επιθυμείτε να έρθει και θέα τα οχήματα μας επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα για να κλείσετε ραντεβού-αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε εγγυημένα ότι θα είμαστε σε!

Να μας πάρει από το αυτοκίνητο:

Μας διεύθυνση είναι Glebewood Lodge, Brandon Road, Methwold, Norfolk, 4ο IP26-δείτε το χάρτη παρακάτω. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μια δορυφορική navigator θα σας μεταφέρει σε ένα γκαράζ κάτω από το δρόμο από εμάς και όχι άμεσα στην πόρτα μας. Είμαστε ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο της Premier τρόφιμα, περίπου 100 μέτρα μακριά από το γκαράζ με κατεύθυνση Brandon. Εάν θα επιθυμούσατε να ελέγξετε τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας στη συνέχεια Κάντε κλικ εδώ.
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Να πάρει μας με το τρένο:

Μας πιο κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό είναι Brandon (από το Λονδίνο θα πρέπει να πάρει ένα τρένο από το Kings Cross ή Liverpool Street στο Cambridge, στη συνέχεια, αλλάξτε στο Νόργουιτς τραίνο με Brandon αποβίβαση). Εναλλακτικά ΣΥΚΟΥΡΙΟ αγορά δεν είναι πολύ μακριά και αυτό έχει απευθείας τρένο από το Λονδίνο Kings Cross σε αυτό. Εάν μπορείτε να μας πείτε τι ώρα και το σταθμό φτάνετε στο θα είναι εκεί να σας pick up.

Να πάρει μας με πούλμαν:

Πλησιέστερος σταθμός του προπονητή μας είναι Thetford. Εάν μπορείτε να μας πείτε τι ώρα φτάνετε θα είμαστε εκεί να σας pick up.

Να πάρει μας αεροπορικώς:

Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπήρξαν άνθρωποι που έρχονται από το εξωτερικό ειδικά για να αγοράσετε ένα από τα οχήματά μας ή να έχουν επισκευές κάνει! Έτσι εάν πετάτε στο μας το πιο κοντινό αεροδρόμιο είναι Stanstead, από εκεί θα πάρετε το τρένο για το Cambridge, κατόπιν αλλαγή στο Νόργουιτς τραίνο με Brandon αποβίβαση. Εάν μπορείτε να μας πείτε τι ώρα φτάνετε θα είμαστε εκεί να σας pick up.

Πνευματικά δικαιώματα από την εταιρεία σας | Εισαγωγή σας πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων εδώ