Gépi fordítás Microsoft Translator|Elérhető nyelvek: ....................

Cím:

Glebewood Lodge,
Brandon Road,
Methwold,
Norfolk, IP26 4RH,
Egyesült Királyság

Kérjük, olvassa el a "Hogyan talál meg minket" szakaszban alább hogyan kell utazni, hogy minket.

Telefon:

Sue-0780 9575 421 vagy a 0788 9936 364 feri

E-mail:

Sue@roverkseries.com
Nobert@roverkseries.com

Vagylagosan ha bármilyen segítségre vagy kérdés, visszajelzést vagy javaslatod van, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi űrlap segítségével.

[contact-form 1 "contactus"]

Hogyan talál meg minket

Mi található a Norfolk, Kelet-Anglia, London, Birmingham és Manchester 3,5 óra 2 óra kb 1,5 óra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem vagyunk egy garázsban vagy egy bemutatóterem tehát ha Ön kívánság-hoz jön, és Nézd mi járművek kérjük hívjon minket, először, hogy egy találkozót – ily módon lesz lenni garantált hogy mi lesz!

Szerzés hozzánk autóval:

A cím Glebewood Lodge, Brandon Road, Methwold Norfolk, IP26 4RH-lásd a lenti térképen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hold tengerész elviszi egy garázs, az úton tőlünk, és nem közvetlenül-hoz-a ajtó. Vagyunk, közvetlenül szemben a Premier Foods gyár, körülbelül 100 méterre található a garázs felé Brandon. Ha azt szeretné, hogy ellenőrizze az aktuális közlekedési feltételek majd Kattintson ide.
Nagyobb térképnézet

Szerzés nekünk vonattal:

A legközelebbi vasútállomás a Brandon (Londonból kellene kap egy vonat a Kings Cross és a Liverpool Street, Cambridge, majd változtassa meg a Norwich vonat: Brandon leszálláskor). Alternatív megoldásként Downham Market nem túl messze van és ez közvetlen vonatok indulnak London Kings Cross rá. Ha tudod mondani nekünk, milyen időben és állomás érkezik leszünk ott felveszlek.

Szerzés nekünk autóbusszal:

A legközelebbi autóbusz-állomásról csupán Thetford. Ha tudod mondani nekünk, milyen időben érkezik leszünk ott felveszlek.

Szerzés hozzánk repülővel:

Igen, akár hiszed, akár nem, már van nekünk ember származik külföldön különösen-hoz megvásárol egy, a járművek, vagy javítás van megtett! Tehát ha Ön repülés majd a legközelebbi repülőtér Stanstead, onnan kíván fogni a vonat Cambridge, akkor módosítsa a Norwich vonat: Brandon leszálláskor. Ha tudod mondani nekünk, milyen időben érkezik leszünk ott felveszlek.

Copyright by a vállalat | Helyezze be a szerzői jogi információk itt