Machine traducere de Microsoft Translator|Limbi disponibile: ....................

Suntem Specialistii în motoare de serie Rover K. Soţul meu minunat, axinte, este principala creierul din spatele chei (deşi îi place să se gândească la el însuşi ca brawn, el pastreaza aratandu-mi cât de bine se dezvolta muschii!). Oricare ar fi problema cu motor Rover K serie, axinte pe una care poate repara-el are capul sub capota o toată ziua în fiecare zi, şi ceea ce el nu ştie despre un motor Rover K serie sunt sigur că nu este în valoare de ştiind. Ca pentru mine, Sue, ei bine, eu sunt aici pentru a conta bani-ceea ce un job dificil am-deşi arnaut nu prea sigur cum bun eu sunt la el din moment ce el susţine că îmi petrec mai repede decât am conta l!!!

Suntem o mica afacere de operare de la grădina noastră spate (deşi este o gradina foarte mare-care este motivul pentru gazon nu obţine cosite cât de des ar trebui!) Nu avem nici showroom-uri fantezie sau birouri. Deci Dacă doriţi să vizitaţi -ne doar să ne dea un apel, noi nu sunt limitate la deschiderea ori astfel încât chiar şi pe seara şi în weekend aveţi sunt binevenite; să ne anunţaţi atunci când aţi dori să Vino si vom face tot ce putem pentru a fi aici.

Ceea ce ne dorim este clienţii fericiţi. Toate vehiculele noastre sunt folosite Freelanders, Rovers şi MG ’ s şi vom încerca să-i în stare mecanică mare (axinte bine face, eu nu much folos mi-e teamă!). Aceasta nu este posibil pentru noi să test drive toate vehiculele noastre pentru lungimi mari de timp, aşa că dacă ai cumpara un vehicul la noi şi pentru a găsi că există o problemă pe care am nu ridica pe atunci tot ce trebuie să faceţi este să ne dea un apel şi vom face noastre tot posibilul pentru a sorta-l pentru tine. De asemenea, dacă aveţi o reparaţie făcut de noi şi găsi acolo este o problemă, doar să ne dea un apel şi vom sorta că.

Dacă vehiculul dumneavoastră nu conduce şi trebuie reparat, atunci va putem oferi un serviciu de livrare de la doar £1.50 pe kilometru calculat într-un fel de baza noastra aici la IP26 4RH.

Dacă există ceva special, că sunt în căutarea şi nu pot găsi aici apoi, vă rugăm să nu Sunaţi-ne pe 0780 9575 421, doar pui musca, noi nu!

Autor de companie | Introduceţi informaţiile autor aici