Maskinöversättning av Microsoft Translator|Tillgängliga språk: ....................

Vi är Specialister i Rover K serien motorer. Min underbara man, Nobert, är främsta hjärnorna bakom skruvnycklar (även om han gillar att tänka på sig själv som brawn, han håller visar mig hur väl utvecklar sina muskler!). Oavsett problemet med en Rover K serien motor, Nobert är en som kan fixa det – han har huvudet under en motorhuv hela dagen varje dag, och vad han inte vet om en Rover K serien motor jag vet är inte värt att veta. Som för mig, Sue, Jo, jag är här för att räkna pengar-vad ett svårt jobb jag har-även om Nobert inte är alltför säker hur bra jag är på det eftersom han hävdar att jag spenderar det snabbare än jag räkna det!

Vi är ett litet företag som opererar från vår egen trädgård (även om det är en mycket stor trädgård – varför gräsmattan inte får klippas så ofta som det ska!) Vi har inte några tjusiga utställningslokaler eller kontor. Så Om du vill komma och se oss bara ge oss ett samtal, vi är inte begränsade till öppettider så även på kvällar och helger du är Välkommen; Låt oss veta när du vill komma och vi kommer att göra vad vi kan för att vara här.

Vad vi vill är nöjda kunder. Alla våra fordon är begagnade Freelandersen, Rovers och MG ’ s och vi försöker vårt bästa för att få dem till bra mekaniskt skick (väl Nobert gör, jag är inte mycket användning jag rädd!). Det är inte möjligt för oss att provköra alla våra fordon för mycket långt tid, så om du köper ett fordon från oss och tycker att det är ett problem som vi inte plocka upp på sedan allt du behöver göra är att ringa oss och vi kommer att göra vårt yttersta för att reda ut det för dig. Likaså om du har en reparation som gjorts av oss och hitta det finns ett problem, ring bara oss och vi kommer att reda ut.

Om ditt fordon inte kör och du behöver det repareras kan vi erbjuda en leveransservice från bara £1.50 per mil beräknas ett sätt från vår bas här på IP26 4RH.

Om det finns något särskilt att du söker och inte hittar det här sedan gör Ring oss på 0780 9575 421, bara kycklingar bettet, inte vi!

Copyright av ditt företag | Infoga din copyright information här