Машинен превод от Microsoft Translator|Налични езици: ....................

Ние сме Специалисти в Rover K серия двигатели. Моята прекрасна съпруга, Nobert, е основният мозъците зад гаечни ключове (въпреки че той обича да мисли за себе си като Браун, той запазва ми показва, колко добре се развиват мускулите му!). Какъвто и проблем с Rover K серия двигател, Nobert на този, който може да го оправи – той е главата му под капака цял ден всеки ден, и това, което той не знае за двигател на Rover K серия аз съм сигурен, че е не си струва да знаят. Що се отнася до мен, Сю, Ами, аз съм тук, за да брои парите – какво е трудна работа, имам – въпреки че Nobert е не също сигурен колко добри аз съм в него тъй като той твърди, го прекарат по-бързо отколкото граф го!!!

Ние сме малък бизнес дейност от нашия собствен задния двор (въпреки че е много голяма градина-което е защо тревата не се коси толкова често, колкото би трябвало!) Ние нямаме никакви фантазия магазини или офиси. Така че Ако искате да дойде и да ни видят просто ни се обадете, ние не сме ограничени до работно време дори на вечер и през уикендите, вие сте добре дошли; Нека се знае, когато искате да дойде и ние ще направим това, което може да бъде тук.

Това, което искаме е доволни клиенти. Всички наши превозни средства са използвани Freelanders, Роувърс и мг ’ s и ние правим всичко възможно да ги получите в голямо техническо състояние (добре Nobert не, аз не съм много употреба, страхувам се!). Това не е възможно за нас да тестват всички наши превозни средства за големи периоди от време, така че ако си купите превозно средство от нас и откриете, че има проблем, който ние не вдигнеш на тогава всичко, което трябва да направите е да ни се обадете и ние ще направим всичко възможно да подреди за вас. Също така ако има ремонт, направено от нас и да намерят там е проблем, просто ни се обадете и ние ще го решат.

Ако вашия автомобил не карам и поправката му трябва тогава ние можем да предложим доставка услуга от само £1,50 на миля изчислява един начин от нашата база тук в IP26 4RH.

Ако има нещо специално, че се търси и не може да го намерите тук моля направете Обадете ни се на 0780 9575 421, само ухапване от пилета, ние не!!!

Авторските права от вашата фирма | Поставете вашата авторско право информация тук