Gépi fordítás Microsoft Translator|Elérhető nyelvek: ....................

Vagyunk Szakemberek a Rover K sorozatú motorok. Az én csodálatos férjem, Feri, az a fő agy, mögött a villáskulcs (bár ő szeret-hoz gondol magára, mint a brawn, ő emléktárgy bemutatás én hogyan jól fejlődő izmait!). Bármi legyen is a probléma egy Rover K sorozatú motor, Feri a egy amit tud erősít ez – már a fejét a motorháztető alatt, minden nap, és amit ő nem tud egy Rover K sorozat motor biztos vagyok benne, nem tudni érdemes. Ami engem illet, Sue, Nos, én vagyok itt, hogy számít a pénz – mi nekem van egy nehéz feladat-bár Feri nem is biztos, hogy milyen jó vagyok, hogy mivel azt állítja, én kiad ez gyorsabb, mint gróf!

Vagyunk egy kis üzlet, működő-a saját hát kert (bár ez egy nagyon nagy kert – ezért a füvet nem kap kaszált olyan gyakran, mint kellene!) Nem rendelkezünk, bármelyik fancy bemutatótermekben, vagy irodák. Így Ha azt szeretné, hogy jöjjön, és lát minket csak hívjon minket, vagyunk nem korlátozódik a nyitva tartás így még este és hétvégén is várjuk; tudassa velünk, ha azt szeretné, hogy jöjjön, és megtesszük, amit tehetünk, hogy itt lehetek.

Amit mi szeretnénk a boldog vásárlók. Minden gépjárművünk használt Freelanders, a Rovers és az MG ’ s, és próbálja meg a legjobb kap őket-ba nagy mechanikai állapotban (Feri jól csinál, én nem sok hasznát tartok!). Nem lehetséges a számunkra, hogy teszt-hajt a járművek, a nagy hosszúságú időt, így ha egy jármű tőlünk vásárolni, és megtudja, hogy a probléma, hogy mi volt nem felfedez-ra akkor mindössze annyit kell tennie, hogy hívjon minket, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy fajta ez ki az Ön számára. Hasonlóképpen ha a javítás által végzett velünk, és még van egy probléma, csak hívjon minket, és mi fogja szortírozni.

Ha a jármű nem hajt, és meg kell javíttatni biztosítunk kézbesítési szolgáltatás a mindössze £1,50 mérföld per egyik módja a mi itt a bázis IP26 4RH számított.

Ha van valami különleges, hogy keres, és nem találom itt akkor kérem Hívjon minket a 0780 9575 421, csak csirke harap, nem!

Copyright by a vállalat | Helyezze be a szerzői jogi információk itt