Maskinoversettelse av Microsoft Translator|Språk: ....................

Vi er Spesialister i Rover K serien motorer. Min fantastiske mann, Nobert, er de viktigste hjernen bak fastnøkler (selv om han liker å tenke på seg selv som brawn, han holder viser meg hvor godt musklene utvikler!). Hva problemet med en Rover K-serien motor, Nobert er en som kan fikse det-han har hodet under lue hele dagen hver dag, og det han ikke vet om en Rover K-serien motor jeg er sikker på er ikke verdt å vite. Som for meg, Sue, vel, jeg er her for å telle penger-hva en vanskelig jobb jeg har-selv om Nobert ikke er også sikker hvor god jeg på det siden han kravene jeg bruke den raskere enn jeg teller det!

Vi er en liten bedrift opererer fra vår egen bakhage (selv om det er en stor hage-som er hvorfor ikke få plenen så ofte som det skal!) Vi har ikke noen fancy utstillingslokaler eller kontorer. Så Hvis du ønsker å komme og se oss bare gi oss en samtale, vi er ikke begrenset til åpningstider så selv på på kveldstid og i helgene du er velkommen; gi oss beskjed når du ønsker å komme og vi vil gjøre hva vi kan for å være her.

Hva vi ønsker er fornøyde kunder. Alle våre biler er brukt Freelanders, Rovers og MG ’ s og vi prøve vårt beste for å få dem til stor mekanisk tilstand (godt Nobert gjør, jeg er ikke mye bruk jeg redd!). Det er ikke mulig for oss å teste alle våre biler for langt tid, så hvis du kjøper en bil fra oss og finner at det er et problem som vi ikke plukke opp på så alt du trenger å gjøre er ring oss og vi vil gjøre vårt ytterste for å sortere det ut for deg. Likeledes hvis du har en reparasjon gjort av oss og finne det er et problem, gi bare oss en samtale og vil vi sortere det.

Hvis bilen ikke stasjonen og du trenger den reparert, kan vi tilby en leveringsservice fra bare £1.50 per kilometer beregnet en måte fra vår base her på IP26 4RH.

Hvis det er noe bestemt at du leter og finner det her så Vennligst gjøre Ring oss på 0780 9575 421, bare kyllinger bitt, vi ikke!

Copyright av firmaet | Sett inn copyright informasjon her