Maskinoversættelse af Microsoft Translator|Tilgængelige sprog: ....................

Vi er Specialister i Rover K serien motorer. Min dejlige mand, Nobert, er de største hjerner bag Fastnøgler (selv om han kan lide at tænke på sig selv som brawn, han holder viser mig hvor godt sin muskler er ved at udvikle!). Hvad problemet med en Rover K Series motor, Nobert er den, der kan ordne det – han har sit hoved under en motorhjelm hele dagen hver dag, og hvad han ikke ved, om en Rover K Series motor jeg er sikker på er ikke værd at vide. Som for mig, Sue, nå, jeg er her til at tælle penge – hvad et vanskeligt job jeg har – selvom Nobert ikke er alt for sikker på hvor god jeg er på det da han hævder jeg tilbringe det hurtigere end jeg tælle det!!!

Vi er en lille virksomhed opererer fra vores egen baghave (selv om det er en meget stor have – hvilket er grunden til græsplænen ikke få klippes så ofte som det skal!) Vi har ikke nogen fancy showrooms eller kontorer. Så Hvis du gerne vil komme og se os bare give os et opkald, vi er ikke begrænset til åbningstider så selv på de aftener og weekender du er velkomne; Lad os vide, når du gerne vil komme og vi vil gøre hvad vi kan for at være her.

Hvad vi ønsker er glade kunder. Alle vores biler er brugte Freelanders, Rovers og MG ’ s og vi gøre vores bedste for at få dem ind i god mekanisk stand (godt Nobert gør, jeg er ikke meget brug, jeg bange!). Det er ikke muligt for os at teste drev alle vores køretøjer for store længder af tid, så hvis du køber et køretøj fra os og finde, at der er et problem, som vi ikke samle op på, så alt du skal gøre er at Giv os et kald og vi vil gøre vores yderste for at sortere det ud for dig. Ligeledes hvis du har en reparation udført af os og finde der er et problem, Giv bare os et kald og vi vil sortere det.

Hvis dit køretøj ikke drive og du har brug for det repareret kan så vi tilbyde en leveringsservice fra blot £1,50 per mile beregnet en måde fra vores base her på IP26 4RH.

Hvis der er noget særligt, du leder efter og ikke kan finde det her så venligst gøre Giv os et kald på 0780 9575 421, kun kyllinger bid, vi ikke!!!

Copyright af din virksomhed | Indsæt din copyrightoplysninger her